Zoeken
Zoeken kan via de modus 'eenvoudig zoeken' (één veld) of uitgebreid via 'geavanceerd zoeken' (meerdere velden). Zo kan je bv. zoeken op een combinatie van een auteursnaam (auteur), een jaartal (jaar) en een documenttype.
Boekenmand
Nuttige resultaten kan je aanvinken en toevoegen aan een mandje. De inhoud hiervan kan je exporteren of afdrukken (naar bv. PDF).
RSS
Op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde publicaties binnen uw interessegebied? Dit kan door een RSS-feed (?) te maken van jouw zoekopdracht.
nieuwe zoekopdracht
one publication added to basket [242142] |
Het Grote Noordzeeviskookboek
Alen, F.; Declercq, M.; Verdurme, H. (2014). Het Grote Noordzeeviskookboek. Borgerhoff & Lamberigts: Gent. ISBN 978-90-89314-56-7. 407 pp.
Is gerelateerd aan:Alen, F.; Declercq, M.; Verdurme, H. (2014). Le Grand Livre des poissons de la mer du Nord. Borgerhoff & Lamberigts: Gent. ISBN 978-90-89314-79-6. 407 pp., meer
|
|
Beschikbaar in | Auteurs |
VLIZ: Exploitation of natural resources RES.81 [105591]
|
Auteurs | | Top |
- Alen, F.
- Declercq, M.
- Verdurme, H.
|
|
|
Abstract |
Bestaat er iets lekkerders dan een versgevangen vis, recht van het net in de pan? Met dit boek bij de hand is er weinig dat eraan kan tippen. In 'Het Grote Noordzeeviskookboek' worden alle zeevissen en schaaldieren van de Noordzee gebundeld in een schitterend naslagwerk. Met een helder antwoord op elke vraag met betrekking tot Noordzeevisserij en -vissoorten: hoe wordt vis gevangen in de Noordzee? Hoe weet je welke vis duurzaam gevangen is? Welke vis, schaal- en schelp dieren eet je in welk seizoen? Wat zijn de meest gebruikte technieken voor de bereiding van vis, schaal- en schelpdieren? Elke vissoort wordt apart belicht met een portret, licht verteerbare wetenschappelijke, nutritionele en culinaire informatie en uiteraard een aantal heerlijke recepten. Van makkelijk tot uitdagend, van klassiek tot iets creatiever... Voor iedere (amateur)kok wat wils en geïllustreerd met prachtige foto's. Het meest volledige Noordzeeviskookboek ooit uitgebracht, onmisbaar in elke zichzelf respecterende keuken! |
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.