Zoeken
Zoeken kan via de modus 'eenvoudig zoeken' (één veld) of uitgebreid via 'geavanceerd zoeken' (meerdere velden). Zo kan je bv. zoeken op een combinatie van een auteursnaam (auteur), een jaartal (jaar) en een documenttype.
Boekenmand
Nuttige resultaten kan je aanvinken en toevoegen aan een mandje. De inhoud hiervan kan je exporteren of afdrukken (naar bv. PDF).
RSS
Op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde publicaties binnen uw interessegebied? Dit kan door een RSS-feed (?) te maken van jouw zoekopdracht.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (1): toevoegen | toon |
one publication added to basket [119948] | |
Identificatie van meetlocaties ter hoogte van de oostelijke rand van de platen van Ossenisse: voorstel meetcampagne april 2008 De Clercq, B.; Decrop, B. (2008). Identificatie van meetlocaties ter hoogte van de oostelijke rand van de platen van Ossenisse: voorstel meetcampagne april 2008. Versie 3.1. WL Adviezen, 753_7. Waterbouwkundig Laboratorium/IMDC: Antwerpen. 8 + bijlagen pp.
Deel van: WL Adviezen. Waterbouwkundig Laboratorium: Antwerpen. , meer
|
Beschikbaar in | Auteurs |
| |
Documenttype: Adviestekst |
Trefwoorden |
In-situ measurements Measurement > Flow measurement > Current measurement Measurement > Salinity measurement Measurement > Water level measurement Properties > Water properties > Temperature > Water temperature Surveys Surveys > Hydrographic surveys > Bathymetric surveys ANE, Nederland, Westerschelde, Platen van Ossenisse [Marine Regions] Marien/Kust |
Project | Top | Auteurs |
|
Auteurs | Top | |
Abstract |
Om de verdere modelafijking te realiseren wordt een gefundeerde meetcampagne voorgesteld die zich niet enkel focust op de vaargeul maar eveneens op de stromingen op de Platen van Ossenisse. De metingen concentreren zich op de extreme springtijen om zo de neervorming in kaart te brengen. De meetcampagne bestaat uit twee luiken: een intensieve en een langdurige meting. Zowel vaste als varende ADCP’s worden voorgesteld, evenals de opmeting van bathymetrie, waterstanden, saliniteit en watertemperatuur. |
Top | Auteurs |