Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Fish and fishery products: Composition, nutritive properties and stability
Ruiter, A. (Ed.) (1995). Fish and fishery products: Composition, nutritive properties and stability. CAB International: Oxon. ISBN 0851989276. v, 387 pp.
|
Beschikbaar in | Auteur |
VLIZ: Exploitation of natural resources [105913]
|
Abstract |
Fish and fish products represent major sources of protein and other nutrients for a large proportion of the world's population. They are also used to a significant extent in animal feeds. This book, written by authors from Europe, the USA and Canada, provides an overview of the chemistry, nutritive value, hygiene and preservation of fish and its products, and is aimed at advanced students of food science and of human and animal nutrition. |
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.