Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
Seafood quality analysis: molecular identification of dominant microbiota after ice storage on several general growth media Broekaert, K.; Heyndrickx, M.; Herman, L.; Devlieghere, F.; Vlaemynck, G. (2011). Seafood quality analysis: molecular identification of dominant microbiota after ice storage on several general growth media. Food Microbiol. 28(6): 1162-1169. https://dx.doi.org/10.1016/j.fm.2011.03.009
In: Food Microbiology. Academic Press: London; Orlando. ISSN 0740-0020; e-ISSN 1095-9998, meer
Is gerelateerd aan: Broekaert, K.; Heyndrickx, M.; Herman, L.; Devlieghere, F.; Vlaemynck, G. (2012). Seafood quality analysis: molecular identification of dominant microbiota after ice storage on several general growth media, in: Broekaert, K. Molecular identification of the dominant microbiota and their spoilage potential of Crangon crangon and Raja sp. pp. 29-47, meer
|
Beschikbaar in | Auteurs |
|
Trefwoorden |
Microorganisms Quality Seafood products Storage > Fish storage Marien/Kust |
Author keywords |
|
Auteurs | Top | |
Abstract |
|
Top | Auteurs |