Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
Anti-infectious potential of beta-mercapto-ethanol treated baker's yeast in gnotobiotic Artemia challenge test Soltanian, S.; Dhont, J.; Sorgeloos, P.; Bossier, P. (2008). Anti-infectious potential of beta-mercapto-ethanol treated baker's yeast in gnotobiotic Artemia challenge test. J. Appl. Microbiol. 104(4): 1137-1146. dx.doi.org/10.1111/j.1365-2672.2007.03629.x
In: Journal of Applied Microbiology. Blackwell Science: Oxford. ISSN 1364-5072; e-ISSN 1365-2672, meer
|
Beschikbaar in | Auteurs |
|
Trefwoorden |
Gene expression Growth rate Microorganisms > Yeasts Nutrition Properties > Biological properties > Biological resistance > Disease resistance Properties > Biological properties > Immunity Survival Artemia Leach, 1819 [WoRMS]; Saccharomyces cerevisiae Meyen ex E.C. Hansen, 1883 [WoRMS]; Vibrio campbellii (Baumann, Baumann & Mandel, 1971) Baumann, Baumann, Bang & Woolkalis, 1981 [WoRMS] Marien/Kust |
Author keywords |
|
Auteurs | Top | |
Abstract |
|
Top | Auteurs |