Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Nederlandse naam: Laboratorium voor Levensmiddelenleer en humane voeding
Overkoepelend instituut: Universiteit Gent; Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen; Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid (UGent), meer
Adres: Coupure Links 653
9000 Gent België
| | Tel.: +32-(0)9-264 58 67
|
| |
Type: Educatief Niveau: Labo
|
1 Directeur: Hoofd van de onderzoeksgroep/afdeling
2 Mariene onderzoeker: Is werkzaam in deze groep en treedt op als (co)auteur in minstens één mariene publicatie in de laatste 5 jaar.
3 Gespecialiseerd personeel: Levert administratieve of technische ondersteuning aan het zeewetenschappelijk onderzoek.
Publicaties (3) |
Top | Persoon | Projecten |
( 3 peer reviewed ) opsplitsen filter
- Kuuliala, L.; Sader, M.; Solimeo, A.; Pérez-Fernández, R.; Vanderroost, M.; De Baets, B.; De Meulenaer, B.; Ragaert, P.; Devlieghere, F. (2019). Spoilage evaluation of raw Atlantic salmon (Salmo salar) stored under modified atmospheres by multivariate statistics and augmented ordinal regression. Intern. J. Food Microbiol. 303: 46-57. https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2019.04.011, meer
- Kuuliala, L.; Al Hage, Y.; Ioannidis, A.-G.; Sader, M.; Kerckhof, F.-M.; Vanderroost, M.; Boon, N.; De Baets, B.; De Meulenaer, B.; Ragaert, P.; Devlieghere, F. (2018). Microbiological, chemical and sensory spoilage analysis of raw Atlantic cod (Gadus morhua) stored under modified atmospheres. Food Microbiol. 70: 232-244. https://dx.doi.org/10.1016/j.fm.2017.10.011, meer
- Kuuliala, L.; Abatih, E.; Ioannidis, A.-G.; Vanderroost, M.; De Meulenaer, B.; Ragaert, P.; Devlieghere, F. (2018). Multivariate statistical analysis for the identification of potential seafood spoilage indicators. Food Control 84: 49-60. https://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2017.07.018, meer
|
Projecten (3) |
Top | Persoon | Publicaties |
- Geïntegreerde evaluatie van mariene voedinsmiddelen: voedingswaarde, veiligheid en consumptieperceptie, meer
- Marine@Ugent: UGent Marine Sciences Center of Excellence, meer
- Probabilistische innameschatting van omega-3 vetzuren en contaminanten door de consumptie van vis en zeevruchten in België (RiskBenefit), meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.