Zoeken
Zoeken kan via de modus 'eenvoudig zoeken' (één veld) of uitgebreid via 'geavanceerd zoeken' (meerdere velden). Zo kan je bv. zoeken op een combinatie van een auteursnaam (auteur), een jaartal (jaar) en een documenttype.
Boekenmand
Nuttige resultaten kan je aanvinken en toevoegen aan een mandje. De inhoud hiervan kan je exporteren of afdrukken (naar bv. PDF).
RSS
Op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde publicaties binnen uw interessegebied? Dit kan door een RSS-feed (?) te maken van jouw zoekopdracht.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
Differential sensitivity of fatty acids and lipid damage in Microcystis aeruginosa (cyanobacteria) exposed to increased temperature de la Rosa, F.; De Troch, M.; Malanga, G.; Hernando, M. (2020). Differential sensitivity of fatty acids and lipid damage in Microcystis aeruginosa (cyanobacteria) exposed to increased temperature. Comp. Biochem. Physiol. C-Toxicol. Pharmacol. 235: 108773. https://dx.doi.org/10.1016/j.cbpc.2020.108773
In: Comparative Biochemistry and Physiology. Part C. Toxicology and Pharmacology. Elsevier: New York. ISSN 1532-0456; e-ISSN 1878-1659
|
Beschikbaar in | Auteurs |
Trefwoord |
|
Author keywords |
|
Auteurs | Top | |
|
Abstract |
Overall, growth rate and omega-6 FA were increased at high temperature as a mechanism of successful acclimation. This is highly relevant for the ecological role of M. aeruginosa as food source for grazers. A reduced FA level can have serious implications for the flow of energy and thus the overall functioning of the ecosystem. |
Top | Auteurs |